Rólam

Fontosnak tartom, hogy az egészséges mozgásformák, vagyis az aquafitness és gerinctorna edzések mindenki számára elérhetőek legyenek, ennek alapján választottam helyet, illetve az árat is így alakítottam ki. Célom, hogy minél több ember az óráim által egy egészségesebb, boldogabb életet éljen.

A vízben való edzést, mozgást, táncolást, vagyis az aquafitness-t szeretném megismertetni és megszerettetni mindenkivel, hiszen az egyik legegészségesebb mozgásformák egyike, amely garantáltan minden porcikádat megmozgatja, de ugyanakkor kíméli az ízületeket.

A preventív dinamikus gerinctorna fontossága kiemelkedő, hiszen népbetegségként tartják számon a gerincbántalmakat, mindez megelőzhető heti 2 gerinctornával és egy kis odafigyeléssel.

A jó hangulat és a vidámság az órák alatt minden esetben nagyon fontos, illetve kiemelt figyelmet szentelek arra, hogy minden egyes vendégemre figyeljek.

Óvodás korom óta imádom a víz közegét, otthonosan mozgok benne. Általános iskolásként versenyszerűen úsztam, néhány kisebb versenyben is sikereket értem el, nekem kötelező volt az úszás, hiszen suszter mellkassal születtem, ennek a mozgásformának köszönhetem, hogy nem kellett kisgyerekként egy komoly műtéten átesnem. Majd egy időre abbahagytam a sportolást és közgazdász diplomát szereztem. Két éves marketinges ülőmunka után rájöttem, hogy nem ez az én utam és tovább képeztem magam, sportoktató, úszóoktató, uszodamester, babaúszás oktató valamint gerinctréner tovább képzésekben is részt vettem, és még rengeteg tervem van :)

Szeretettel várlak óráimon!

Nagy Nóra

Elérhetőségeink

Telefon: +36 30/3922320

Aquafitness

Cím: 1066 Budapest Ó utca 43. (aquafitness)
Cím: 1089 Budapest, Diószeghy Sámuel utca 27.

Szerda reggeli gerinctorna

Cím: Rákóczi út 36. (18-as kapucsengő 2. em)

E-mail: aquafitnesz.klub@gmail.com, gerinctorna.klub@gmail.com

Számlaszám

OTP Bank 11773078-00115836 (Nagy Nóra néven)