Aquafitness

Szeretnéd, hogy a napod pörgősen, jókedvűen induljon?

Unalmasak a reggeli vagy délutáni monoton edzések, úszások?

Frissülj föl már reggel vagy munka után, és mozogj könnyedén vidám zenékre velem a vízben! Tartozz te is csapatunkhoz, és aquafitnessezz velünk.

Óráink 60 percesek, a feladatokat, vidám zenére végezzük aquaftness kellékekkel.

Az óra alatt speciális úszó öv tart fenn a vízen, tehát elsüllyedni a maximum 140 cm mély vízben egyáltalán nem tudsz. Az óra hatékonyságát az egyéb különleges kiegészítők teszik még tökéletesebbé, a jókedvet pedig a vidám zenék garantálják.

A reggeli aquafintess órák megalapozzák napodat!

A vidámság és a frissesség kiterjed egész napodra.

A víz közege megnyugtat, feltölt, valamint a stresszt is hatékonyan le tudja vezetni. Mivel más közegben van szervezetünk, mint általában, így még inkább kikapcsolódást, feszültségmentes légkört biztosít az emberek számára.

Az aquafintessnek mindamellett hogy rengeteg jótékony hatása van, megterhelés nélkül átmozgat tetőtől talpig. Edz a simogató vízben, jó és vidám környezetben Te is.

Ennek a mozgásformának a nagyszerűsége a víz sűrű közegében rejlik, így az órák alatt a komoly edzés ellenére is védve vannak izületeink. A vízben végzett mozgás rugalmassá teszi az izomzatot és a bőrt, javítja az anyagcsere- és keringési zavarokat. hatékonyan alkalmazható sérülések, hosszas fekvőbetegség vagy legyengült állapotok utáni rehabilitáció céljára. Mindezen kívül fejleszti az állóképességet és javítja a tartást.

Aquafitness & Gerinctorna

Méregtelenítés - Állóképesség növelés - Zsírégetés – Energikusság

Mindazok, akik most tervezik elkezdeni a rendszeres testmozgást, méregteleníteni, fogyni szeretnének, az aquafitness egy kiváló mozgás, hiszen szinte észrevétlenül megdolgoztat és állóképességet növel. Elindítja az anyagcsere felgyorsulását, aminek hatására a méregtelenítés is felgyorsul. Mindez megalapozza és gyorsítja a gerinctorna jótékony hatását. Ennek köszönhetően energikusabbá, mozgékonyabbá válsz.

A méregtelenítés, a nyirokrendszer és keringési rendszer helyreállítása, illetve a zsírégetés, fogyás szorosan összefüggnek az egészséggel. Heti 2-3 edzéssel óriási változásokat tudsz Te is elérni.

Ismerd meg Te is az egészséges mozgást, mely kedvezményes bérleteimmel számodra is elérhető.

Mozogj egészségesen, jókedvűen és hatékonyan

Az aquafitness és a gerinctorna külön-külön is kiemelten jótékonyan hatnak a szervezetre

Aquafitness

Ennek a mozgásformának a nagyszerűsége a víz sűrű közegében rejlik, így az órák alatt a komoly edzés ellenére is védve vannak ízületeink. A vízben végzett mozgás rugalmassá teszi az izomzatot és a bőrt, javítja az anyagcsere- és keringési zavarokat. hatékonyan alkalmazható sérülések után, rehabilitáció céljára. Mindezen kívül fejleszti az állóképességet és javítja a tartást.

Dinamikus Gerinctorna

Ennek a fajta gerinctornának egyszerre van jótékony hatása a helyes tartás és a gerincferdülés javításában, kialakításában, valamint a háti, derék és nyaki fájdalmak megelőzésében, miközben dinamikus jellegének köszönhetően zsírégető és állóképesség javító hatása is jelentős.

Kiknek ajánljuk az aquafitnesst?

  • Fiataloknak
  • Hogy pörgősen, fitten induljon a nap. Az aquafitness pörgős is tud lenni, egy egészséges kemény edzés, súlyzóval és egyéb kiegészítőkkel. Ebben az edzésben nem lehet rosszul lépni, elesni, és az ízületek sem károsodnak gyakori aquafitness edzések következtében sem. (mivel ez a mozgásforma ajánlott időseknek és fiataloknak egyaránt, így megosztva foglalkozunk idősekkel és fiatalokkal, illetve egy óra alatt, több és nehezebb feladatokat adunk a fiatalok számára, felmérve azok képességét)

  • Rossz tartású, gerincferdüléses, vagy gerincsérvtől szenvedő embereknek
  • Ez a mozgásforma erősíti a törzs tartóizmait, melyek a gerinc stabilitásáért felelősek, ennek köszönhetően a testtartás javul, és a gerinc sérvvel járó fájó, zsibbadó érzés is csökken

  • Ízületi gondokkal küszködőknek:
  • Az aquafitness olyan ízületkímélő mozgásforma mely úgy mozgatja meg az ízületeket, hogy terhelés nem nehezedik rájuk. Így az óra után a fájó, merev ízületek sokkal terhelhetőbbé, mozgékonyabbá válnak.

  • Nem követelmény az úszástudás
  • Egy aqua fitness edzés nem az úszásról szól, egy speciális, kifejezetten erre a mozgásformára kialakított öv fenntart a víz felszínén, így senki nem is tud elmerüli a vízben.

  • Idősebbeknek
  • akik szárazföldön nehezebben mozognak, azoknak különösen fontos, hogy a könnyedebb, vizes közegben átmozgassák testüket, ennek köszönhetően testileg és lelkileg is felfrissülnek, gyorsabbá, fittebbé válnak

Elérhetőségeink

Telefon: +36 30/3922320

Aquafitness

Cím: 1066 Budapest Ó utca 43. (aquafitness)
Cím: 1089 Budapest, Diószeghy Sámuel utca 27.

Szerda reggeli gerinctorna

Cím: Rákóczi út 36. (18-as kapucsengő 2. em)

E-mail: aquafitnesz.klub@gmail.com, gerinctorna.klub@gmail.com

Számlaszám

OTP Bank 11773078-00115836 (Nagy Nóra néven)